De Mercedes C350 plug-in Hybrid leasen; slechts 7% bijtelling

Onlangs introduceerde Mercedes-Benz de C350 plug-in Hybrid. Volgens Mercedes is dit een innovatief en sportief model dat dankzij de geringe CO2-uitstoot in aanmerking komt voor slechts 7% bijtelling! Wanneer je overweegt om deze plug-in Hybrid van Mercedes te leasen, wil je uiteraard graag weten wat deze auto in zijn mars heeft. Wat de plug-in Hybrid volgens Mercedes-Benz echt bijzonder maakt is dat deze auto een vermogen biedt van maar liefst 205 kW. Dat is 279pk! Volgens hen maakt dit de Mercedes C350 plug-in Hybrid dé ideale auto voor de zakelijke rijder die let op de portemonnee, maar daarnaast ook graag geniet van het perfecte rijcomfort.

Wat mag je verwachten van de Mercedes C350 plug-in Hybrid?

Zoals hierboven al genoemd, heeft de Mercedes C350 plug-in Hybrid maar liefst 279pk. En daar staat slechts 7% bijtelling tegenover. In 5,9 seconden zit deze C350 op de 100 kilometer per uur. Wanneer je volledig elektrisch zou rijden met deze auto, zou je een actieradius hebben van 31 kilometer. Dit is dus ideaal voor korte ritten, want in 1 uur en 45 minuten is de accu weer opgeladen. Gemiddeld verbruikt de Mercedes C350 plug-in Hybrid 2,1 liter brandstof per 100 kilometer. Vanaf maart 2015 is de Mercedes C350 plug-in Hybrid beschikbaar bij de dealer. Nog even geduld hebben dus! Helaas is er nog geen (Nederlandse) rij-test beschikbaar die we kunnen delen.

Wat voor specificaties heeft de Mercedes C350 plug-in Hybrid nog meer?

Ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk wat de kosten zijn voor deze snelle Mercedes. Binnen deze C-klasse zijn er 2 varianten, de Limousine en Estate. De C350 plug-in Hybrid is te bestellen vanaf € 57.995, -.

LEASE vanaf € 777,- per maand.

Mercedes C350 plug-in Hybrid leasen

Meer specificaties als bijvoorbeeld het gewicht of de breedte van deze auto is nog niet bekend.

De Mercedes C350 plug-in Hybrid leasen?

Lijkt Mercedes C350 plug-in Hybrid u een goede optie om te leasen? Bij My Financial Lease kunt u vrijblijvend ‘Financial Lease’ checken. Bij ons vindt u een online Financial Lease tarief tegen de laagste prijs en beste voorwaarden. En dan verbazend eenvoudig en verrassend snel. U koopt zelf de auto bij een leverancier naar keuze en MyFinancialLease.nl zorgt voor de financiële afwikkeling met de beste voorwaarden. Bereken uw Financial Lease hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>