De nieuwe Volvo XC90 lease je straks met slechts 15% bijtelling bij My Financial Lease

Een vermogen van 407 pk en toch slechts 15% bijtelling: de nieuwe Volvo XC90 plug-in hybrid met T8 Twin Engine maakt het mogelijk. De combinatie van de achttrapsautomaat en All Wheel Drive maakt het volgens de Zweedse autofabrikant mogelijk om snel, comfortabel en tegelijkertijd zuinig te rijden. Niet zo gek dat deze auto zeer populair is onder zakelijke leaserijders. Maar voor je ervoor kiest om vanaf 2016 de nieuwe Volvo XC90 te leasen bij My Financial Lease, wil je natuurlijk eerst weten wat deze plug-in hybrid bolide in zijn mars heeft.

Wat mag je verwachten van de Volvo XC90 plug-in hybrid?

Met slechts een simpele druk op de knop overschakelen naar stil en emissievrij rijden met een actieradius van circa 40 kilometer per volle acculading: volgens veel Volvo XC90 leasers is het een bijzondere ervaring. Niet alleen vanwege de rust tijdens relatief korte zakelijke ritten, maar ook vanwege de fijne wegligging. De specificatielijst van de T8 Twin Engine geeft aan dat de SUV een gemiddeld verbruik haalt van 2,1 liter brandstof per 100 kilometer, oftewel een verbruik van ongeveer 1 op 47. Volgens Volvo kan de XC90 meer dan 40 kilometer volledig elektrisch rijden. Met een gemiddelde uitstoot van slechts 49 gram per kilometer. Het resultaat: minder belasting voor zowel het milieu als de leaserijder.

Hoe bevalt de Volvo XC90? Autoweek nam de proef op de som:

Volvo XC90 lease: veilig financial leasen, veilig rijden

Dankzij het nieuwe en complete veiligheidpakket in de Volvo XC90 kun je altijd met een gerust gevoel de weg op. Door het Run off road protection systeem weet de auto precies wanneer de auto van de weg dreigt te raken. Zodra de XC90 de situatie herkent, worden de voorste gordels aangespannen om de berijder in een veilige positie te houden. Daarnaast is de SUV uitgerust met Intersection Braking, waardoor de Volvo in staat is om een botsing met een andere weggebruiker te voorkomen door automatisch te remmen.

Welke specificaties heeft de nieuwe Volvo XC 90 plug-in hybrid nog meer?

Lengte: 495 cm
Breedte: 200,8 cm
Hoogte: 177,6 cm
Laadvermogen: 1899 l
Trekvermogen: 2400 kg
Max. vermogen: 299 kW
CO2-uitstoot: 49 gr per km

De Volvo XC90 is beschikbaar vanaf €68.995

In 2016 de Volvo XC90 plug-in hybrid leasen?

Lijkt de Volvo XC90 plug-in hybrid je een goede optie om volgend jaar te leasen? Bij My Financial Lease kun je vrijblijvend ‘Financial Lease’ checken. Bij ons vind je een online Financial Lease tarief tegen de laagste prijs en beste voorwaarden. En dan verbazend eenvoudig en verrassend snel. Je koopt zelf de auto bij een leverancier naar keuze en MyFinancialLease.nl zorgt voor de financiële afwikkeling met de beste voorwaarden. Bereken je Financial Lease hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>