My Financial Lease kijkt vooruit: nieuwe regels omtrent bijtelling voor SUV’s in 2016

Staatssecretaris Eric Wiebes, VVD en PvdA hebben eerder deze maand het leaseplan van auto- en milieuclubs en werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB overgenomen. Dit betekent dat er, in ieder geval in 2016, in de leasemarkt  vier bijtellingscategorieën overblijven: 4 procent, 15, 21 en 25 procent. Zuinige SUV’s vallen volgend jaar dus niet meer onder de 14 procent-regeling, maar onder de 21 procent-regeling, of, als de uitstoot drastisch wordt teruggedrongen, onder de 15 procent-regeling. Wil je in 2016 een SUV leasen, dan wil je als ondernemer natuurlijk goed voorbereid zijn. My Financial Lease zet daarom graag een aantal aantrekkelijke leaseopties voor je op een rij.

SUV leasen 2016 My Financial Lease

Een SUV leasen in 2016: zeer aantrekkelijk bij My Financial Lease

De  tijd van de grote, dure en vervuilende SUV-leaseauto’s lijkt definitief voorbij. Mercedes, Audi, BMW en Volvo: allen introduceerden dit jaar voor het eerst hun nieuwe milieuvriendelijke SUV op Nederlandse bodem tijdens de AutoRai. Dat het leasen van een SUV zeer aantrekkelijk is voor de zakelijke markt, werd al bewezen door de Outlander PHEV van Mitsubishi. Vanaf 2016 heb je als ondernemer echter ook de keuze uit een zuinige plug-in hybrid SUV uit het hogere segment:

Mercedes GLE plug-in hybrid

De milieuvriendelijke opvolger van de M-Klasse maakt zijn debuut op de Nederlandse markt officieel in september van dit jaar. Mede dankzij een 422 pk sterke aandrijflijn gecombineerd met een permanente vierwielaandrijving gaat de Mercedes GLE plug-in hybrid eenvoudig van 0 naar 100 in 5.3 seconden. Vergeleken met de nieuwe SUV’s van de concurrentie is de nieuwe GLE plug-in hybrid niet de goedkoopste, maar wel de meest krachtige optie. Totale uitstoot: 79 gram CO2. Prijs vanaf: 79.500 euro.

Bekijk de nieuwe Mercedes GLE 500 e 4MATIC:

BMW X5 plug-in hybrid

Als je concurrent iets nieuws introduceert kun je natuurlijk niet achterblijven. BMW kwam dit jaar met xDrive als tegenhanger van de permanente vierwielaandrijving van Mercedes. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe X5 is gebruikgemaakt van de techniek die is ontwikkeld voor de i8, waardoor de nieuwe X5 van 0 naar 100 accelereert in minder dan 7 seconden. De technische basis wordt gevormd door een tweeliter viercilinder met 245 pk. Met een gegarandeerde levering in oktober dit jaar valt de nieuwe BMW X5 nog onder de 14 procent-regeling. Totale uitstoot: 77 gram CO2. Prijs vanaf: 81.000 euro.

Bekijk de nieuwe BMW X5 xDrive40e:

Audi Q7 plug-in hybrid

De nieuwe Audi Q7 plug-in hybrid is 300 kilo lichter, 37 millimeter korter en 15 millimeter smaller dan zijn voorganger. Bij Audi hebben ze er alles aan gedaan om de concurrentie te verslaan wat betreft de uitstoot. Een dieselmotor en een elektromotor zorgen voor de aandrijving en stoten minder dan 50 gram CO2 per kilometer uit. Daarnaast is er natuurlijk ook gedacht aan permanente vierwielaandrijving bij deze e-tron quattro. Prijs vanaf: 81.990 euro.

Bekijk de nieuwe Audi Q7 e-tron quattro:

Volvo XC90 plug-in hybrid

De specificatielijst van de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine geeft aan dat de SUV met permanente vierwielaandrijving een gemiddeld verbruik haalt van 2,1 liter brandstof per 100 kilometer, oftewel een verbruik van ongeveer 1 op 47. Volgens Volvo kan de XC90 meer dan 40 kilometer volledig elektrisch rijden. Met, volgens de Zweedse fabrikant, een gemiddelde uitstoot van slechts 49 gram CO2 per kilometer is de nieuwe XC90 een van de zuinigste in zijn klasse. Prijs vanaf: 68.995 euro.

Bekijk de nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine:

In 2016 een plug-in hybrid SUV leasen?

Lijkt een van de bovenstaande plug-in hybrid SUV’s je een goede optie om volgend jaar met slechts 15 of 21 procent bijtelling te leasen? Bij My Financial Lease kun je vrijblijvend ‘Financial Lease’ checken. Bij ons vind je een online Financial Lease tarief tegen de laagste prijs en de beste voorwaarden. En dan verbazend eenvoudig en verrassend snel. Je koopt zelf de auto bij een leverancier naar keuze en MyFinancialLease.nl zorgt voor de financiële afwikkeling met de beste voorwaarden.

Bereken je Financial Lease.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>