Profiteren van 14% bijtelling: wat kun je dit jaar nog leasen?

Volgend jaar krijgt de leasemarkt te maken met nieuwe bijtellingsregels. Veel leaseauto’s die dit jaar nog te verkrijgen zijn met 14% bijtelling, gaan in 2016 naar 21%. Wie zijn nieuwe financial leaseauto in 2015 laat registreren, profiteert nog maar liefst vijf jaar van een laag tarief. Voor de ondernemers die op zoek zijn naar financiële voordelen, zetten we graag een aantal aantrekkelijke opties op een rij.

14% bijtelling My Financial Lease

BMW X5 xDrive40e: financial lease met 14% bijtelling

Zoals we eerder al lieten weten, is de nieuwe BMX X5 plug-in hybrid een zeer aantrekkelijke optie voor ondernemers die graag een zuinige SUV willen rijden. De nieuwe xDrive40e is al te bestellen en staat vanaf oktober in de Nederlandse showroom. De Duitse fabrikant spreekt van een gegarandeerde levering, waardoor je als ondernemer verzekerd bent van 14% bijtelling. Dankzij deze belofte is BMW een groot deel van haar concurrenten op de SUV-markt te slim af. Zo heeft Mercedes nog geen informatie gegeven over de beschikbaarheid van de GLE 500 e 4MATIC en is de nieuwe Volvo XC90 pas volgend jaar weer verkrijgbaar.

Bekijk de BMW X5 xDrive 40e:

Ook 14% bijtelling voor de E-Hybrids van Porsche

Porsche heeft de levering van de Cayenne S E-Hybrid en de Panamera S E-Hybrid van dit jaar gegarandeerd. Wie nog kans wil maken op een financieel voordelige Cayenne moet er snel bij zijn, de SUV is namelijk zeer populair bij zakelijke financial leaserijders. Met een gunstige prijs van 84.500 euro, een topsnelheid van bijna 245 km/u en een uitstoot van slechts 79 gram C02 per kilometer is de Cayenne S E-Hybrid een geduchte concurrent van de BMW X5 xDrive40e. De nog snellere Panamera, met een uitstoot van 71 gram C02 per kilometer, is er vanaf 110.000 euro.

Bekijk de Porsche Cayenne S E-Hybrid:

Gegarandeerd 14% bijtelling voor de Lexus CT200h

Geen SUV, maar wel een van de eerste compacte hybrides in het premium segment. De CT200h staat te boek als een zeer betrouwbare en zuinige hybride: leaserijders die hun voet in bedwang kunnen houden, rijden gemiddeld 1 op 25. Niet geheel onbelangrijk: de Lexus CT200h is rijk uitgerust, komt met standaard automaat en heeft lage onderhoudskosten. Wie als ondernemer volledig wil profiteren van financial lease met 14% bijtelling, kan met een gerust hart voor deze Lexus kiezen.

Bekijk de Lexus CT200h:

Ook 14% bijtelling voor andere fabrikanten?

Een groot aantal autofabrikanten willen hun motoren nog dit jaar laten voldoen aan de Euro 6-norm. Wie voldoet aan deze norm, kan in aanmerking komen voor 14% bijtelling. Het is dus geen gekke gedachte dat er dit jaar nog nieuwe financieel aantrekkelijke leaseauto’s op de markt gaan komen. My Financial Lease houdt je uiteraard op de hoogte.
Dit jaar nog met 14% bijtelling leasen? Neem contact op met My Financial Lease en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>