Voor slechts 7% bijtelling kun je de Ford C-MAX Energi plug-in hybrid leasen

Ook Ford kan natuurlijk niet achterblijven met het uitbrengen van een energiezuinige auto en kwam dan ook onlangs met de Ford C-MAX Energi plug-in hybrid. De nieuwe Ford C-MAX Energi plug-in hybrid is volgens Ford een technisch hoogstandje met o.a. lederen bekleding, een 8-inch navigatie met touchscreen, panorama dak, automatisch inparkeren en nog veel meer. Denk je er over na om deze Ford C-MAX Energi te leasen? Lees dan in deze blog wat deze plug-in hybrid nog meer in zijn mars heeft.

Wat mag je verwachten van de Ford C-MAX Energi plug-in hybrid?

De C-MAX Energi is de eerste plug-in hybrid van Ford in Europa. De auto is uitgerust met zowel een benzinemotor als een oplaadbare accu. In totaal kun je 44 kilometer volledig elektrisch rijden met de elektromotor. Wanneer de accu dan leeg is, zorgt de benzinemotor voor de aandrijving. De accu is in 2 tot 3 uur weer volledig op te laden, dus voor korte ritten is dit ideaal. Het combineren van deze twee benzine- en elektrische motoren zorgt ervoor dat de uitstoot beperkt wordt tot slechts 46 g/km CO2. Dat is minder dan de helft van zelfs de meest zuinige benzinemotor. Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk hoeveel vermogen deze auto heeft, zeker als je houdt van een beetje sportief rijden.

Hoe rijdt de Ford C-MAX Energi plug-in hybrid?

In volledig elektrische modus haalt de 120pk sterke elektromotor een topsnelheid van 137 km/u. Met de plug-in hybrid aandrijving heeft de Ford C-MAX een systeemvermogen van 136kW. Dat is 185pk en een topsnelheid van 164 km/u. In 8,8 seconden zit je met deze C-MAX op de 100 km/u. De C-MAX Energi heeft aanschafprijs vanaf € 34.995, -. Dat betekent een leasebedrag vanaf € 469, – per maand.

Bekijk hier een rij-test van Autoweek over de Ford C-MAX Energi:

Overige specificaties van de Ford C-MAX Energi

Ford C-Max Energi plug-in hybrid leasen

Overige specificaties:
Lengte: 438 cm – Breedte: 183 cm – Hoogte: 163 cm
Gewicht: 1725 kg
Inhoud bagageruimte: 200-1356 liter
Trekgewicht: 0 kg
Motorinhoud: 1998 cc
Acceleratie: 0-100 in 8,8 sec
Verbruik: 2,0 l/100 km
CO2 uitstoot: 46 g/km

De Ford C-MAX Energi plug-in hybrid leasen?

Lijkt de Ford C-MAX plug-in hybrid je een goede optie om te leasen? Bij My Financial Lease kun je vrijblijvend ‘Financial Lease’ checken. Bij ons vind je een online Financial Lease tarief tegen de laagste prijs en beste voorwaarden. En dan verbazend eenvoudig en verrassend snel. Je koopt zelf de auto bij een leverancier naar keuze en MyFinancialLease.nl zorgt voor de financiële afwikkeling met de beste voorwaarden. Bereken je Financial Lease hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>