Hoe werkt financial lease?

Een auto leasen via Myfinanciallease.nl is zeer eenvoudig. Maar hoe werkt financial lease eigenlijk? Uw aanvraag verloopt via een paar makkelijk en eenvoudig te doorlopen stappen. Uw ontvangt direct een kant-en-klare offerte. U kiest met Myfinanciallease.nl voor het scherpste tarief en beste voorwaarden.

Hoe werkt financial lease?

Het offerte- en acceptatieproces van uw leaseaanvraag ziet er als volgt uit:

STAP 1 – Calculatie & uw gegevens
U vraagt online een offerte aan en ontvangt onze aanbieding. Met behulp van onze financial lease calculator berekent u exact de leasetermijn op basis van 5,5% rente, dit zal bij eventuele acceptatie niet wijzigen. Voor een vrijblijvende offerte voert u de volgende gegevens in:

  • Merk, model en kenteken van de auto
  • Aanschafwaarde
  • KvK-nummer
  • Datum oprichting
  • Uw naam
  • Telefoonnummer
  • E-mail

STAP 2 – Ontvangst Financial Lease offerte
Nadat u de gegevens via de calculator heeft verstuurd ontvangt u per e-mail een financial lease offerte. Wenst u gebruik te maken van de offerte dan ontvangen wij graag voor acceptatie de gevraagde aanvullende bedrijfsinformatie.

STAP 3 – Acceptatie
Nadat wij van u de gevraagde bedrijfsinformatie hebben ontvangen wordt u aanvraag beoordeeld en vindt acceptatie plaats. U ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een bericht van acceptatie. Bij een positieve acceptatie ontvangt u van ons de overeenkomst per e-mail ter ondertekening.

STAP 4 – Uitbetaling
Nadat de overeenkomst is ondertekend, de factuur door uw leverancier is opgemaakt, de auto tenaamgesteld is en alle originele documenten door ons zijn ontvangen vindt de uitbetaling plaats aan de leverancier. In de praktijk kan het leasebedrag bij de leverancier op zijn rekening bijgeschreven staan voor aflevering van de auto.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Financial Lease berekenen